Freelance klantenservice

Een succesvolle website? Check! Maar waarschijnlijk verlang je ook naar meer vrije tijd. Wil je weer baas worden van je eigen tijd? Schakel dan onze freelance klantenservice in. Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van een professionele klantenservice op afstand. Jouw klanten zullen gegarandeerd tevreden zijn met de service die wij bieden!

Waarom klantenservice uitbesteden?

De klantenservice uitbesteden lijkt misschien een luxe, maar voor een klein bedrag per maand hoef jij je niet meer bezig te houden met de vele e-mails en bestellingen die dagelijks binnenkomen. Denk je eens in hoeveel tijd dat oplevert en wat je daarmee zou kunnen doen. Nog een bedrijf opzetten? Of juist genieten van meer vrije tijd? Wij nemen je zorgen graag uit handen!
freelance-klantenservice-snel-en-simpel-seo

Hoe werkt een klantenservice op afstand?

Een klantenservice op afstand gaat eenvoudig in zijn werk. Wanneer je ons toegang geeft tot jouw mailservice en backoffice, handelen wij alle binnengekomen e-mails en bestellingen af. In overleg doen wij dit een- of tweemaal per dag, ‘s ochtends en aan het eind van de middag of begin van de avond. Wanneer er onduidelijkheden zijn nemen we direct contact met je op, liefst via Whatsapp, zodat de klant snel geholpen kan worden.

professionele-freelance-klantenservice-snel-en-simpel-seo

Professionele klantenservice

Wij bieden een professionele klantenservice die ruime ervaring heeft in het vriendelijk en correct beantwoorden van vragen en klachten. Ook veeleisende klanten worden netjes te woord gestaan. We werken zorgvuldig en handelen kwesties vlot af.

Graag ontvangen we van jou een workflow met gedetailleerde instructies, zodat we snel zelfstandig voor je aan de slag kunnen.

Geen telefonische klantenservice

Let op: wij bieden géén telefonische klantenservice, omdat wij als freelance klantenservice niet de hele dag bereikbaar kunnen zijn. Wij werken uitsluitend via de mail. Indien je je klanten wel graag een telefonische service wilt bieden, dan hebben wij hier een handige oplossing voor. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Klantenservice

17,50 / uur
  • Naar wens 1 of 2 keer per dag
  • Mails beantwoorden
  • Bestellingen doorzetten
  • Klachten en retouren afhandelen
  • Vriendelijke en zorgvuldige service
  • Direct contact bij onduidelijkheden
  • Geen telefonische klantenservice