Overige diensten

SEO optimalisatie en content schrijven voor websites zijn niet onze enige troeven. Je kunt bij Snel & Simpel SEO ook terecht voor andere diensten, zoals een webshop bouwen en een freelance klantenservice. Door onze brede werkervaring zijn wij van vele markten thuis en kun je ons voor een groot aantal projecten inzetten. Lees hieronder meer!

Webshop bouwen

Wil je graag een webshop bouwen, maar heb je geen tijd of skills om er zelf mee aan de slag te gaan? Bij Snel & Simpel SEO kunnen we in korte tijd een webshop voor je maken, die je vervolgens zelf eenvoudig kunt onderhouden.

Uiteraard kun je het webshop onderhoud ook aan ons uitbesteden, zoals het toevoegen van nieuwe producten of categorieën.

Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook zorgen voor de SEO optimalisatie van je webshop, zodat je sneller wordt gevonden door je klanten. 

webshop-bouwen-seo-optimaliseren-snel-en-simpel-seo

Freelance klantenservice

Heb je een succesvolle website waarbij je zelf niet meer toekomt aan het bijhouden van de e-mails en bestellingen? Maak dan gebruik van onze freelance klantenservice.

Wij handelen alle dagelijkse klantcontacten voor je af op de manier die jij graag wilt en zetten de bestellingen door naar de leveranciers. Hiermee krijg jij weer de vrijheid om leuke dingen te doen of nieuwe projecten op te zetten.

Een
freelance klantenservice is dus zeker geen overbodige luxe, maar een goede investering in jezelf en je bedrijf. 

freelance-klantenservice-op-afstand-snel-en-simpel-seo